La Fira de l'Oli Verge Extra i les Garrigues premia els millors olis del món 2016
La consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, va entregar els premis atorgats als guardonats de la present edició, que distingeix a l'afruitat verd dolç, l'afruitat verd amarg i l'afruitat verd madur.
La Fira de l'Oli Verge Extra i les Garrigues premia els millors olis del món 2016
El premi Oli Verge Extra afruitat verd amarg va recaure en el Molí d'Oli Gabriel Alsina de Castelló de Farfanya.
Gabriel Alsina va explicar que les propietats de l'oli guardonat, es deuen al procés d'elaboració, a la llum del territori, a l'aigua, i a la collita primerenca, que en aquest cop, es va collir el 28 de setembre. Amb una producció d'un milió de quilos d'olives, de les quals s'obtenen unes 200 tones d'oli, tenen demanda també del mercat exterior, majoritàriament de França.
Felicitats Gabriel i també a tota la teva família esposa, fill i filla que col.laboren amb tu per aconseguir aquests èxits.
Felicitats Gabriel i també a tota la teva família esposa, fill i filla que col.laboren amb tu per aconseguir aquests èxits.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada